Laborant til QC

Til vores kemiske kontrollaboratorium (QC) søger vi en dygtig laborant der vil bidrage til analyse af færdigvare og mellemprodukter, af vores allergenformuleringer. Afdelingen består af 7 laboranter og 2 kemikere.

Jobbets indhold:
Afdelingen beskæftiger sig med flere teknikker bl.a. AAS, UV/ViS, HPLC, CE og GC mm.

Dine ansvars- og arbejdsområder vil være:
• Deltagelse i analyse af råvare, mellemprodukt, færdigvare.
• Planlægning, organisering og udførelse af egne analyser
• Deltagelse i laboratoriets øvrige driftsopgaver, så som kontrol af udstyr, stabilitetsanalyser, opdatering af instruktioner, udarbejde afvigelsesudredninger mm.
QC laboratoriet har et tæt samarbejde med den analytiske udviklingsafdeling, da samme analyseudstyr anvendes af begge afdelinger og de analysemetoder der udvikles i analytisk udvikling på sigt overføres til QC laboratoriet.

Alle opgaver løses i tæt samarbejde i teamet. Vi forestiller os, at vores nye kollega trives med og har lyst til at bidrage fagligt såvel som socialt. I stillingen kan du se frem til en spændende hverdag med vekslende opgaver og hvor der er rum til, at du kan bidrage med din erfaring, kompetencer og idéer.

Din kompetence profil:
• Du er uddannet laborant eller har en tilsvarende uddannelse og har gerne erfaring med HPLC og GC analyser.
• Du har tidligere arbejdet under GMP regler og trives med tankegangen indenfor kvalitetssikring.
• Du er god til at vise initiativ, engagement og er omstillingsparat
• Du er selvstændig, struktureret, ansvarsfuld og er altid parat til at give en hånd med.
• Der lægges vægt på, at du har gode samarbejdsevner og du vil trives i gruppen, hvis du har godt humør og humoristisk sans.

Vi kan tilbyde:
En spændende og aktiv hverdag i en mindre virksomhed. Vi er fleksible og hjælper hinanden, så vi får løst opgaverne hurtigst og bedst muligt i en uformel og professionel atmosfære. Din trivsel er vigtig for os så har du ønske om nedsat ugentlig arbejdstid, finder vi en løsning der kan virke for begge parter.
Kontakt:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Pernille Gundersen på tlf. 48207142 eller Christina Nathansen på tlf. 48207138.

Ansøgning:
Send din ansøgning senest søndag den 28. april 2019 elektronisk til apply@smartpractice.dk, skriv QC-laborant i emnefeltet.
 
---------------------------
 
 
Laborant til analytisk udvikling

Til vores analytiske udviklingsafdeling søger vi en dygtig laborant der vil bidrage til udviklingen af nye allergenformuleringer. Afdelingen, som består af 4 laboranter og 3 kemikere, tager sig af udvikling og validering af analysemetoder i forbindelse med udviklingen af nye allergenformuleringer.

Jobbets indhold:
Afdelingen beskæftiger sig med flere teknikker bl.a. AAS, HPLC med både UV og FLU-detektor, GC, GC-MS mm.

Dine ansvars- og arbejdsområder vil være:
• Deltagelse i udvikling, optimering, samt validering af analysemetoder på råvarer og produkter
• Planlægning, organisering og udførelse af egne analyser
• Deltagelse i laboratoriets øvrige driftsopgaver, så som kontrol af udstyr, stabilitetsanalyser, udarbejdelse/opdatering af instruktioner
Analytisk udviklingsafdeling har et tæt samarbejde med QC laboratoriet, eftersom samme udstyr bliver anvendt af begge afdelinger og de analysemetoder der udvikles i analytisk udvikling overføres på sigt til QC laboratoriet.

Alle opgaver løses i tæt samarbejde i teamet. Vi forestiller os, at vores nye kollega trives med og har lyst til at bidrage fagligt såvel som socialt. I stillingen kan du se frem til en spændende hverdag med vekslende opgaver, og hvor der er rum til, at du kan spille ind med din erfaring, kompetencer og dine idéer.

Din kompetence profil:
• Du er uddannet laborant eller har en tilsvarende uddannelse og har gerne erfaring med AAS, HPLC og GC
• Du har tidligere arbejdet under GMP regler.
• Du er god til at vise initiativ, engagement og er omstillingsparat
• Du er selvstændig, ansvarsfuld og altid parat til at give en hånd med.
• Der lægges vægt på, at du har gode samarbejdsevner, og du vil trives i gruppen, hvis du har godt humør og humoristisk sans
Vi kan tilbyde:
En spændende og aktiv hverdag i en mindre virksomhed. Vi er fleksible og hjælper hinanden, så vi får løst opgaverne hurtigst og bedst muligt i en uformel og professionelt atmosfære. Din trivsel er vigtig for os, så har du ønske om nedsat ugentlig arbejdstid, finder vi en løsning der kan virke for begge parter.
Kontakt:
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lenette Holm Olsen på tlf. 48207151 eller Christina Nathansen på tlf. 48207138.

Ansøgning:
Send din ansøgning senest søndag den 5. maj 2019 elektronisk til apply@smartpractice.dk, skriv A-laborant i emnefeltet.
 
 

Who we are

SmartPractice Denmark is located in Hillerød, 35 km north of Copenhagen in beautiful surroundings near the Frederiksborg Castle.
 
SmartPractice Denmark | VAT number: 89669510 | Herredsvejen 2, 3400 Hillerød  | Phone: +45 4820 7100