Produktionskemiker, søges til SmartPractice i Hillerød, med mulighed for deltid.

SmartPractice vil gerne styrke produktionens akademiske profil, så de er bedre rustet til at løse de kvalitetsmæssige opgaver relateret til fremstilling af lægemidler. Den positive udvikling i virksomheden gør, at den nuværende leder har behov for aflastning og der kan derfor være mulighed for, at du efter 3-4 års ansættelse, kan udvikle dit kompetencefelt med ledelsesopgaver i afdelingen, hvis dine ambitionerne går i den retning. Stillingen er nyoprettet.

Dine opgaver i produktionsafdelingen hos SmartPractice:

Som ny medarbejder bliver du en del af et produktionsteam på 10 dygtige operatører og en teamleder, som i samarbejde sikrer, at produkterne bliver fremstillet i rette kvalitet, tid, mængde og i overensstemmelse med krav fra globale sundhedsmyndigheder. Teamet arbejder tæt sammen med QA og kvalitetskontrol-, logistik-, udviklings- og salgsafdelingen, så du får en bred tværfaglig kontaktflade i hverdagen.

De primære opgaver, vil være at støtte afdelingens dokumentation og løsning af GMP relaterede udfordringer. Opgaverne er derfor at arbejde med SOP skrivning, ændringsansøgninger, afvigelseshåndtering og CAPA opfølgninger. Du vil også få ansvar for produktionen af allergen mellemprodukter (Sheets). Alt efter dine ønsker og interesser, kan du blive involveret i procesoptimeringsopgaver, tværfaglige projekter, produktionsplanlægning, udvikling af nyt system til håndtering af master batch production records(MBPR) og indkøb af specielle råvarer. Kort sagt, har du interessen og gå på modet, har vi opgaverne og udviklingsmulighederne.

Forventninger til kandidaten:

SmartPractices nye kemiker er specialist og yder support til produktionen, samt sikrer at dokumentationen som skal understøtte afdelingens GMP er i overensstemmelse med alle guidelines. For at sikre en god integrering i afdelingen, har du ansvar for en del af den daglige produktion, hvor du samarbejder tæt med produktionschefen og vil med tiden kunne fungere som dennes stand-in i forskellige situationer. Det forventes at du:

• Er uddannet farmaceut, Ingeniør eller lign.
• Har minimum 2-3 år relevant erhvervserfaring med lignende opgaver fra en virksomhed i medical device- eller pharma branchen.
• Har god erfaring med GMP arbejde og SOP skrivning.
• Har interesse i at arbejde med tværfaglige projekter og nye systemer.
• Evt. har erfaring med Lean eller anden procesoptimering.

Som person er du vant til at arbejde selvstændigt i hverdagen og går til dine opgaver med en grundig og systematisk tilgang. Du kommer til at have en bred kontaktflade, så det er naturligt for dig at være imødekommende og have fokus på samarbejde med alle niveauer i virksomheden. Som specialist er du vedholdende i din arbejdsmetode og har styr på dine argumenter i forhold til dine opgaver. Du har et godt gå på mod og trives, selv når du er udfordret af komplekse situationer.
Du tilbydes:
Et meningsfyldt arbejde i en mindre lægemiddelvirksomhed hvor medarbejderne er i centrum og beslutningsvejene er korte. SmartPractice er en succesfuld virksomhed, med en god og stabil økonomisk vækst uden direkte konkurrenter, med fokus på udvikling og nye markeder. Udover det tilbydes du:

• Konkurrencedygtig løn efter dine erfaringer og kompetencer + pension.
• Udvikling og efteruddannelse, evt. som leder hvis dine ambitioner går i den retning.
• Et sundt arbejdsmiljø med fokus på at arbejde og fritid skal hænge sammen.
• God frokostordning, men fokus på sund og veltilberedt mad.

I forhold til arbejdstid, er stillingen på mellem 30-37 timer med flekstid, alt efter dine ønsker, det kan evt. kombineres med en fast ugentlig fridag. Du får en arbejdsplads med et fagligt stærkt miljø og kollegaer der har lang anciennitet i virksomheden, samt muligheden for et selvstændigt ansvarsfuldt job med god kontakt til alle afdelinger i virksomheden.

Er stillingen noget for dig?
Søg stillingen ved at klikke på ansøgningsknappen, hvor du kan uploade din ansøgning og CV. Spørgsmål bedes rettet til Senior Rekrutteringskonsulent i Hartmanns, Claus Wiinholt +45 41211316 eller på mail: claus.wiinholt@hartmanns.dk
Forventet opstart er enten 1/7 eller 1/8 afhængig af dine ferieplaner, som vil bliver taget i betragtning ved indgåelse af kontrakt.

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater og nedtage stillingsopslaget inden ansøgningsfristens udløb.

Who we are

SmartPractice Denmark is located in Hillerød, 35 km north of Copenhagen in beautiful surroundings near the Frederiksborg Castle.
 
SmartPractice Denmark | VAT number: 89669510 | Herredsvejen 2, 3400 Hillerød  | Phone: +45 4820 7100